wilt u een BespreekBureau dochter aanvragen?     info@bespreekbureau.nl                                                      http://www.DenHaag.BespreekBureau.nl  
   
           
 

 

 

BespreekBureau - Nederland

 
 
 
BespreekBureau - Nederland  2004
"DE AGENDA VAN CULTURELE,
EVENEMENTEN IN NEDERLAND."
Chris van der Gaag
 

Geachte Partner,

BespreekBureau - Nederland geeft het volledig aanbod van  films, theater, cabaret en muziek in Nederland. BespreekBureau is de online partner voor het complete agenda overzicht. Deze is opgezet om het aanbod cultuur beter en duidelijker onder de aandacht te brengen van een meer gevarieerd publiek. 

BespreekBureau - Nederland biedt hierbij de ruimte voor toelichting bij de desbetreffende voorstellingen waaronder trailers, recensies en foto's. Voor een  eenmalige of vaste vermelding kunt u dit opgeven bij de link op de Home-page of Bel 0174 2 40 3 70. 

Op de officiŽle site www.BespreekBureau.nl vindt u alle informatie. Verder kunt u een impressie krijgen van de opzet waarmee meer publiek wordt geattendeerd. Kom alles te weten over dit unieke concept, bekijk zelf wat  BespreekBureau voor u betekenen kan en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op www.BespreekBureau.nl.

Bereik meer publiek voor uw evenementen door  vermelding van trailers, recensies en foto's. Meld uw voorstelling aan.

Dank u wel voor uw reactie!

 

 

     
 

info@BespreekBureau.nl       |       aanvragen Info       |       BESPREEKBUREAU - NEDERLAND